Despre SelfieCab

Cateva cuvinte despre noi

Naturaletea este cheia unor fotografii reusite, adica exact ceea ce veti obtine cu ajutorul cabinei foto Selfiecab. Inca de la inceputul petrecerii, pana la sfarsitul ei, cabina foto Selfiecab va sta la dispozitie pentru a face cate fotografii doriti, din primul pana in ultimul minut.

In pachetul ales aveti si asistenta tehnica inclusa, ea fiind oferita de doi fotografi cu experienta ce va stau la dispozitie pentru absolut orice sfat sau problema. Functiile cabinei foto sunt usor de utilizat, iar fotografiile tuturor vor ajunge instantaneu pe retelele de socializare pentru a fi impartasite cu toti prietenii.

Pe langa functia de postare a fotografiilor pe Facebook sau alte retele de socializare, avem si mai multe surprize pentru voi! Puteti printa fotografiile dorite si le puteti lua chiar pe un stick USB pentru a le pastra ca amintire. Photobooth-ul (cabina foto) adus de Selfiecab la orice petrecere sau eveniment se poate configura asa cum doriti si e personalizabila.

Ea se poate amplasa oriunde este nevoie, astfel incat sa fie in centrul atentiei tuturor participantilor, iar toti sa aiba acces rapid la ea. Milioanele de fotografii facute de cei care au apelat la serviciile Selfiecab stau marturie pentru distractia pe cinste de care veti avea parte apeland la noi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi pachetul care ti se potriveste cel mai bine si sa ne spui data evenimentului tau. De restul ne ocupam noi.

Cabina foto este perfecta pentru toate ocaziile deosebite din viata de familie si nu numai. Se poate folosi cu mult succes la nunti, botezuri, petreceri coporate, petreceri de burlaci, lansari de produse, aniversari, baluri de absolvire, baluri caritabile si festivaluri. E timpul sa dai culoare petrecerii si sa le faci o surpriza minunata tuturor invitatilor! Selfiecab este echivalent cu distractia de vis!